Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Više ni kod kuće nema bodova

Autor: Šime Ćurko

24.09.2012. 22:00
Više ni kod kuće nema bodova

Foto: Ivica GJERGJA



Županijski trećeligaši zajedno su u pet kola osvojili pet bodova (Primorac 4, Velebit 1). Štoviše, Benkovčani su nakon prošlog vikenda pali na posljednje mjesto i ostali bez trenera Josipa Lončara. Jučer ujutro Lončar nije želio objašnjavati svoju odluku niti komentirati situaciju u klubu.
– Točno je da sam dao ostavku i da više nisam u klubu. To je moja konačna odluka, a o ostalim stvarima ne želim ništa komentirati. Ukratko, bio sam nezadovoljan i zbog toga sam  otišao – izjavio je Lončar koji je na klupu Velebita došao u polusezoni prošle zime. Na proljeće se Velebit borio za ostanak, u jednom trenutku pao je i na začelje ljestvice, ali se momčad nekako domogla 14. mjesta i ostala u ligi. U novoj sezoni sve je krenulo naopako, pa je benkovački sastav sada na 16. mjestu. Lošije od toga se ne može.
Nije mnogo bolje ni u Biogradu. Primorac je nekad bio isključivi gospodar na svom travnjaku, ali ove sezone u tri je utakmice kod kuće osvojen samo bod. U Biogradu na Moru tri boda osvojili su Kamen i Neretva, a Konavljanin je odnio bod. Na ljestvici se Primorac još nekako drži zahvaljujući pobjedi u Hrvacama u 2. kolu, ali trenutačna situacija nije obećavajuća.


Rezultati


1. kolo: Primorac – Kamen 2:3, Zagora – Velebit 2:1.
2. kolo: Hrvace – Primorac 1:2, Velebit – Jadran LP 1:1.
3. kolo: Primorac – Konavljanin 1:1, Uskok – Velebit 4:1.
4. kolo: Omiš – Velebit 4:1, Zmaj – Primorac 2:1.
5. kolo: Velebit – GOŠK 2:3, Primorac – Neretva 0:1.