Traži se deset prvostupnika sestrinstva

Slika korisnika admin
Arif SITNICA
Opća bolnica Zadar obavijestit će kandidate o vremenu testiranja i rezultatima natječaja

U Općoj bolnici Zadar raspisali su natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za 10 prvostupnika sestrinstva, po pet medicinskih sestara i tehničara. Isti natječaj raspisan je i za dva zdravstveno-laboratorijska tehničara, jednog prvostupnika medicinsko-laboratorijske dijagnostike, šest prvostupnika fizioterapije i šest fizioterapeuta.

To međutim, nisu jedini natječaji koje su raspisali u Općoj bolnici Zadar.

Za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme, u zadarskoj Općoj bolnici traži se viši upravni savjetnik. Uvjeti su završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, te godina dana radnog iskustva.

Za natječaj je potrebno dostaviti zamolbu, životopis, dokaz o završenom školovanju (diploma), prijepis ocijena, domovnicu, rodni list, potvrdu o nekažnjavanju (ne stariju od 6 mjeseci), dokaz o radnom stažu.

Prijave se podnose u roku od osam dana od objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Opća bolnica Zadar, 23000 Zadar, Bože Peričića 5, s naznakom: "Za natječaj - stručno osposobljavanje" ili "Za natječaj - radni odnos na neodređeno vrijeme".

O vremenu tesitranja i rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni na internetskim stranicama Opće bolnice Zadar.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno