U subotu razmjena sjemenja

Slika korisnika valentinam
Zeleni rasadnik
Udruga Eko-Zadar nabavila je ekološko sjeme te će neiskorišteno sjeme podijeliti u sklopu najavljene razmjene. U ponudi će biti sjeme graha, graška, rikole, blitve, salate, tikvice, kupusa, rotkvice i valerijane

Svi oni koji imaju sjemenja koje bi željeli razmijeniti ili su zainteresirani za pribavljanje novog sjemena, mogu doći u subotu od 11 do 13 sati, 30. rujna u dvorište igraonice za djecu Šahovskog kluba Casper gdje će se održati "Banak u dvoru". Razmjena sjemenja se organizira u sklopu projekta "Zeleni rasadnik", kojega provodi udruga Eko Zadar.

- U sklopu ranije provedene aktivnosti sadnje zajedničkog vrta u "Casperovom" dvorištu udruga Eko-Zadar nabavila je ekološko sjeme, te će neiskorišteno sjeme podijeliti u sklopu najavljene razmjene. U ponudi će biti sjeme graha, graška, rikole, blitve, salate, tikvice, kupusa, rotkvice i valerijane, najavili su organizatori. Istaknuli su kako projekt Zeleni rasadnik s 10.000 kuna financira Grad Zadar. Cilj projekta je poticanje djece i odraslih na primjenu koncepata održivog razvoja u svakodnevnom životu s naglaskom na ekološko vrtlarstvo. Nositelj projekta je udruga Eko- Zadar, a partner na projektu je Šahovski klub Casper.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno