Konzumu je istekao ugovor, Sarag se samo vraća u svoj prostor

Slika korisnika valentinam
Ivica Surać demantira napise o „izbacivanju“ Konzuma iz gradske tržnice
Izbor i kvaliteta robe u tome prostoru bit će na visokoj razini, a cijenama će se Sarag maksimalno potruditi zadovoljiti navike i standard dosadašnjih potrošača - Surać
Arif SITNICA
Ivica Surać: Između Saraga i Konzuma nema nikakvih nesuglasica

Napise s nekih portala po kojima tvrtka Sarag navodno „izbacuje“ Konzum iz zgrade gradske tržnice, odnosno da je Konzum „prisiljen“ na odlazak, vlasnik i direktor tvrtke Sarag Ivica Surać odlučno odbacuje, ne krijući čuđenje što se pod plaštem objektivne informacije objavljuju rekla-kazala komentari anonimnih kupaca iz ove samoposluge  na gradskoj tržnici.

- Istina je sasvim obrnuta. Konzum napušta taj prostor iz jednostavnog razloga što je istekao ugovor o najmu. Rastajemo se u najboljim poslovnim odnosima, Konzum nam ostavlja svu opremu u prostoru, kao i  sav asortiman, među nama nema nikakvih nesporazuma, a kamoli razmirica. Riječ je o najnormalnijoj proceduri koja se odvija u maniri najkorektnijih poslovnih odnosa, kaže Ivica Surać.

Dakle, Sarag nikoga ne tjera niti prisiljava nego se istekom ugovora Sarag vraća u svoj prostor, dodaje Surać, navodeći kako će izbor i kvaliteta  robe u tome prostoru biti na visokoj razini, a cijenama će se Sarag maksimalno potruditi zadovoljiti navike i standard dosadašnjih potrošača.

- Što se tiče napisa po portalima da radnici strahuju za svoja radna  mjesta, Surać kaže da će Sarag svim radnicima koji to žele osigurati ostanak na radnim mjestima. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)