VEČERAS U HNK ZADAR KONCERT DANIJELE MARTINOVIĆ Dvosatna glazbena čarolija za pomoć djeci

Slika korisnika mkvanja
Skupljaju se sredstva za potrebe Hrvatskog saveza za rijetke bolesti
Na pozornici će biti čak sedam za pop koncerte i ne tako uobičajenih kombinacija instrumenata: kontrabas, violina, harmonika, udaraljke, klavir, gitara i klarinet, publika će imati priliku uživati u hitovima koji vladaju eterom već desetljećima u nešto drugačijem izdanju od dosadašnjeg. Danijela u Zadar dolazi kako bi pomogla Zakladu "Hrvatska za djecu", koncert je dobrotvoran, skupljaju se sredstva za potrebe Hrvatskog saveza za rijetke bolesti
MARKO PRPIC/PIXSELL
Danijela Martinović je za ovu turneju odabrala čitav tim vrsnih glazbenika odlučivši publici ponuditi svoje hitove u novim aranžmanima

Večeras će u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar koncert održati Danijela Martinović. Bit će to drugi u nizu od koncerata turneje "Neopisivo", velika će hrvatska pop zvijezda zadarsku publiku zabavljati nakon pulske, a prije zagrebačke, gdje će biti treći predviđeni koncert. Danijela u Zadar dolazi kako bi pomogla Zakladu "Hrvatska za djecu", koncert je dobrotvoran, skupljaju se sredstva za potrebe Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.
- Zadrani su poznati po pomoći bližnjima kad je ona najpotrebnija. Ovaj smo grad odabrali kao grad koji prepoznaje emociju i s kojim zajedno želimo osvijestit problem nedovoljnog testiranja novorođenčadi na rijetke bolesti, naglasila je upraviteljica Zaklade Renata Gubić, predstavljajući koncert prije tjedan dana u Zadru, u caffe baru Lovre, naravno u društvu pjevačice koja je i osobno došla pozvati zadarsku publiku da im se pridruže.
- Veselim se koncertu na kojem ćemo zajedno slaviti ljubav, darivanje i razmjenu pozitivne energije, naglasila je tada Danijela.
U međuvremenu, splitska je pjevačica i dalje ostala u pozitivnom raspoloženju, puna energije, što je specifično za nju, zadovoljna, kako nam je prenjela, što je zadarska publika prepoznala plemeniti cilj održavanja koncerta.
Koncert će inače brojati Danijeline hitove u nešto drugačijem aranžmanu. Na pozornici će biti čak sedam za pop koncerte i ne tako uobičajenih kombinacija instrumenata: kontrabas, violina, harmonika, udaraljke, klavir, gitara i klarinet, publika će imati priliku uživati u hitovima koji vladaju eterom već desetljećima u nešto drugačijem izdanju od dosadašnjeg.
Pjevačica će publici ponuditi jedinstvenu dvosatnu glazbenu čaroliju, bit će tu i sambe, i tanga, i bossanove, i gypsy swinga, i flamenca... itd. pa sve do country bluegrassa i elemenata irske pop glazbe.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno