Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

VEČERAS U HNK ZADAR KONCERT DANIJELE MARTINOVIĆ Dvosatna glazbena čarolija za pomoć djeci

25.09.2019. 07:31
VEČERAS U HNK ZADAR KONCERT DANIJELE MARTINOVIĆ Dvosatna glazbena čarolija za pomoć djeci


Večeras će u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar koncert održati Danijela Martinović. Bit će to drugi u nizu od koncerata turneje "Neopisivo", velika će hrvatska pop zvijezda zadarsku publiku zabavljati nakon pulske, a prije zagrebačke, gdje će biti treći predviđeni koncert. Danijela u Zadar dolazi kako bi pomogla Zakladu "Hrvatska za djecu", koncert je dobrotvoran, skupljaju se sredstva za potrebe Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.
– Zadrani su poznati po pomoći bližnjima kad je ona najpotrebnija. Ovaj smo grad odabrali kao grad koji prepoznaje emociju i s kojim zajedno želimo osvijestit problem nedovoljnog testiranja novorođenčadi na rijetke bolesti, naglasila je upraviteljica Zaklade Renata Gubić, predstavljajući koncert prije tjedan dana u Zadru, u caffe baru Lovre, naravno u društvu pjevačice koja je i osobno došla pozvati zadarsku publiku da im se pridruže.
– Veselim se koncertu na kojem ćemo zajedno slaviti ljubav, darivanje i razmjenu pozitivne energije, naglasila je tada Danijela.
U međuvremenu, splitska je pjevačica i dalje ostala u pozitivnom raspoloženju, puna energije, što je specifično za nju, zadovoljna, kako nam je prenjela, što je zadarska publika prepoznala plemeniti cilj održavanja koncerta.
Koncert će inače brojati Danijeline hitove u nešto drugačijem aranžmanu. Na pozornici će biti čak sedam za pop koncerte i ne tako uobičajenih kombinacija instrumenata: kontrabas, violina, harmonika, udaraljke, klavir, gitara i klarinet, publika će imati priliku uživati u hitovima koji vladaju eterom već desetljećima u nešto drugačijem izdanju od dosadašnjeg.
Pjevačica će publici ponuditi jedinstvenu dvosatnu glazbenu čaroliju, bit će tu i sambe, i tanga, i bossanove, i gypsy swinga, i flamenca… itd. pa sve do country bluegrassa i elemenata irske pop glazbe.