Srijeda, 1. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Bolničkom vrtu nasmiješilo se sunce

Autor: Jelena Miloš

24.10.2008. 22:00
Bolničkom vrtu nasmiješilo se sunce


Grad Zadar u suradnji s HGK-Županijskom komorom Zadar, Obrtničkom komorom, Turističkom zajednicom Zadarske županije, Turističkom zajednicom grada Zadra i Udruženjem obrtnika Zadar već šestu godinu za redom provodi akciju “Nasmiješeno sunce” kojom se nagrađuju najbolji turistički djelatnici na području grada Zadra, s ciljem da im nagrada bude poticaj za što bolje i kvalitetnije obavljanje djelatnosti.
Ove godine vrt Opće bolnice Zadar dobio je nagradu za najuređeniji vrt u Zadru.
U povodu toga ravnatelj zadarske Opće bolnice Zvonimir Vrančić izrazio je zahvalnost onim najzaslužnijima za dobivanje nagrade, stručnoj suradnici koja je osmislila izgled vrta Nevenki Radić i Josi Mitroviću koji godinama s puno ljubavi i želje održava zadarski bolnički vrt.
– Drago nam je što je ljepota vrta prepoznata i rado viđena. Želja nam je i namjera da doprinesemo uređenju našega grada, osobito u turističkoj sezoni, rekao je ravnatelj Vrančić dodajući da uređenje vrta nije zahtijevalo posebna financijska sredstva, jer su to uglavnom sredstva sa strane, odnosno ono što ostane od donacija.
S obzirom da uređenje vrta traje već više od četiri godine, ravnatelj Vrančić kaže da su sredstva za uređenje vrta najmanji problem u odnosu na želje zaposlenika bolnice, s ciljem da bolničkim pacijentima boravak učine što ugodnijim.