Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Glas koji se daleko čuje

Autor: Irena Jurjević

24.10.2008. 22:00
Glas koji se daleko čuje

Foto: Filip BRALA



Zadarska pjevačica Natali Dizdar nastupila je u četvrtak navečer u Maraschinu. Njezinim nastupom ujedno je i otvorena sezona koncerata u klubu Maraschino, a u svoj repertoar Natali je uvrstila presjek pjesama koje su obilježile njenu relativno kratku, no vrlo uspješnu karijeru.
Poznata zadarska pjevačica koncert je otvorila pjesmom “Istina” sa svog debitantskog albuma koji je uslijedio nakon dugog perioda stvaranja. Uslijedila je potom svima znana “Ne daj”. ali i najava njezinog novog albuma s također već poznatom “Naučila sam trik” koja se do sad mogla čuti na eteru radio stanica.
Bilo je tu i različitih obrada soul klasika, a uz taktove Natalinih verzija uspješnica Amy Winehouse cupkao je i zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurović, ali i košarkaški trener Aco Petrović.
Nakon 11 nominacija i jednog osvojenog Porina, te Zlatne Koogle, nastupa s Matijom Dedićem, Boškom Petrovićem, Cocom Muratovićem Natali Dizdar ponovo je zavladala top ljestvicama. Koncert u Maraschinu došao je tako kao naručen, te kao savršena prilika da prezentira svoje nove pjesme, zasvira s uvježbanim bendom, ali i nastupi “pred svojima”.