Noć vještica uz Massima Savića

Slika korisnika admin
massimo
Zadrani su jedna od boljih publika koja zna prepoznati dobru glazbu - Massimo Savić

Ove godine na Noć vještica zadarski klub Arsenal će ugostiti Massima Savića, jednog od trenutačno najpopularnijih hrvatskih glazbenika čiji je novi album "Sunce se ponovno rađa" jedan od najtraženijih na policama CD trgovina.

Massimo 30. listopada započinje s mini turnejom u sklopu koje će obožavateljima predstaviti svoj najnoviji album "Sunce se ponovno rađa".

Turneja započinje 30. listopada u Rijeci, nastavlja se 31. listopada u zadarskom klubu Arsenal, te 4. studenog u zagrebačkom klubu Aquarius.

- S obzirom na prodaju albuma, izgleda da su pjesme s novog albuma i "slušne", a i kvalitetne. Meni osobne je najdraža pjesma "Traži me" za koju smtram da se u njoj nalazi sve što sam htio reći ovim albumom. Nadam se da će i zadarska publika uživati u programu koji smo priredili za Noć vještica u Arsenalu.

Iako Massimo trenutačno provodi puno vremena na putu, u Zadar se uvijek rado vraća. Za Zadar ga ne veže samo vjerna publika. već i obitelj jer je njegova supruga porijeklom iz Zadra.

- Zadar je lijepi grad u koji se uvijek lijepo vratiti, a pri svakom dolasku moja nezaobilazna rutina je odlazak u jedan od mojih omiljenih kafića, a to su Arsenal, Garden i Marex, kazao nam je Massimo.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno