Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Novi datum krajem tjedna

Autor:

24.10.2009. 22:00
Novi datum krajem tjedna

Foto: Filip BRALA



Iako je najavljen za subotu, zbog lošeg vremena odgođen je završni dan manifestacije “Zadarmore”. Svi oni koji su očekivali radionice kalafativanja, oslikavanja bačava ili čvorova i vještina doći će na svoje, jer će krajem ovog tjedna biti određen novi datum. Podsjetimo kako je uz već navedene radionice za subotu bio najavljen i gastro spektakl, gdje je velikan kuhinje Livio Perin trebao spremati ribarsku spizu s nekim novim receptom, trebala je nastupiti i klapa Kondura, a program bi vodio Gordan Kurtović. Razgovarali smo s jednim od organizatora Igorom Bačićem koji kaže kako će uskoro odrediti novi datum za kraj manifestacije.
– Završetak manifestacije, koji se trebao održati prošle subote, odgođen je zbog lošeg vremena. Vrijeme se poslije proljepšalo, ali već smo dogovorili odgodu. Želim reći posjetiteljima kako će se program ipak održati, a o danu ćemo izvjestiti krajem ovog tjedna, rekao je Bačić.
Četvrta po redu manifestacija “Zadarmore” i ove godine privukla je veliki broj zainteresiranih, od gastro otvaranja pretprošle subote do zanimljivih predavanja i izložbi tijekom cijelog proteklog tjedna. Završetak manifestacije trebao bi biti najspektakularniji, a saznajemo kako bi se mogao održati u subotu ili nedjelju, ovisno o vremenskoj prognozi.