Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Kompletirana lista izvođača na zadarskom festivalu

24.10.2010. 22:00
Kompletirana lista izvođača na zadarskom festivalu


Počevši od sljedećeg tjedna svi zainteresirani za karte Festivala zabavne glazbe Zadar 2010. moći će ih nabaviti u pretprodaji u agenciji Aquarius pored zadarskog mosta, kao i u Maraschino baru, najavljeno je danas na još jednoj u nizu ‘pressica’ festivala, a koja je ovaj puta održana u dvorani Krešimira Ćosića.
Nove vijesti koje se tiču festivala iznio je organizator Festivala Damir Bucić koji je kazao i to kako će u pretprodaji cijena karte za jednu večer iznositi 70 kuna, a na sam dan održavanja festivala 90 kuna. Nažalost, ove godine neće postojati opcija povoljnije kupovine karte za oba dana, budući da su navedene cijene najniže s kojima su mogli ići, pojasnio je Bucić.
Također, tijekom narednih tjedana putem zadarskih medija dijelit će se ulaznice za festival, a onima koji ne budu sretne ruke ne preostaje ništa drugo nego da se upute prema prodajnim mjestima putem kojih će biti pušteno šest tisuća ulaznica.
Što se tiče liste izvođača, ona je kompletirana u potpunosti, pa je tako dodano na nju i nekoliko zadarskih izvođača koji će nastupiti na jednoj  od večeri. To su Rockatansky band, klapa Donat i grupa Jet Set.
Također, što se tiče prijenosa festivala, iz igre je u potpunosti ispao HRT na čije mjesto stupa Nova TV, kazao je Bucić. Ovog tjedna uslijediti će sastanak sa Sinišom Svilanom pa će se tako odmah više znati i po pitanju voditelja festivala, ovisno hoće li Nova Tv postavljati neke svoje uvjete, dodao je. Ukoliko njih ne bude, Bucić je iskazao želju da to budu zadarski voditelji. Ipak, s imenima još neće izlaziti, da se ne bi dogodila situacija sa Splitskog festivala kada su u medijima izašla imena voditelja prije nego li su sami voditelji pristali na to.
Što se tiče pak formiranja financijske konstrukcije Bucić je novinarima odgovorio kako još ‘uvijek drže glavu iznad vode’:
– No to nam je i bio cilj, da dođemo do pozitivne nule. Taj dogovor smo postigli, zaključio je.


 KONCERT U SPOMEN TOMISLAVU IVČIĆU


Zoran Jelenković – Najlipša si
Boris Martinović – Piši mila mati
Amenda Stošić, Mladen Lokin, grupa Galeb – Gorka Rijeka
Ivan Dražović – Bog neka ti oprosti grijehe
Jet Set – Zapivajmo noćas u konobi
Klapa Kadena – Roko
Mladen Grdović – Tamo gdje sam rođen
Roko Pastuović – Sine vrati se
Rockatansky band – Sve moje ljubavi
Ivica Šimunić – Oprosti mi
Bepo Matešić i David Ricov – Mi imamos mnogos problemos
Duško Lokin – Bepo Bagulin
Duško Modrinić
Svi: Kalelarga