Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

3 C°

Kreću prijave za zadarski Festival vjenčanja

Autor: Krešimir Bukvić

24.11.2009. 23:00
Kreću prijave za zadarski Festival vjenčanja

Foto: Sebastian GOVORČIN



Sekcija trgovaca pri Udruženju obrtnika Zadar započela je pripremne aktivnosti za organiziranje Festivala vjenčanja, dvodnevnog događanja osmišljenog za promociju obrta vezanih za organizaciju vjenčanja. Prva i druga manifestacija uspješno su održane u prostoru Arsenala, a svake godine raste interes za izlaganjem među različitim poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja poput salona vjenčanica i odjela, cvjećara, frizera i kozmetičara, fotografa, slastičara, zlatara i turističkih agencija.
Sudionici, mediji, partneri, posjetitelji te najšira javnost pozitivno su ocijenili do sada održane manifestacije, a potvrda uspjeha bilo je i prihvaćanje sufinanciranja ovog projekta od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, odnosno  Hrvatske agencije za malo gospodarstvo koja je unutar projekta Jačanje konkurentnosti malog gospodarstva odobrila bespovratna sredstva za sufinanciranje prvog i drugog Festivala vjenčanja, naglašavaju u Udruženju obrtnika.
Treći po redu Festival vjenčanja održat će se u subotu i nedjelju, 6. i 7. ožujka 2010. godine u Arsenalu.
– Do sada nam se za izlaganje prijavilo oko 40 uglavnom dosadašnjih izlagača, a s obzirom da je kapacitet izložbenog prostora ograničen, Udruženje obrtnika Zadar poziva nove zainteresirane izlagače da se u što kraćem roku prijave u Udruženje, na kontakt telefone 213-379 i 213-678, pozivaju iz Udruženja. Kontakt osoba je Ada Duka( 091 509-9420), predsjednica Odbora za organizaciju Festivala vjenčanja.