Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zadar do kraja godine dobiva novog predsjednika

24.11.2010. 23:00
Zadar do kraja godine dobiva novog predsjednika


Vijest i nije neko posebno iznenađenje, možda jedino zbog trenutka u kojem je obznanjena javnosti. Dino Perović odlučio je podnijeti ostavku na mjesto predsjednika KK Zadar. Zapravo, vijest je bila u zraku već mjesecima, negdje od kraja prošle sezone, ali je tek sada poprimila službeni oblik.
Sam Perović potvrdio nam je svoju odluku, ali za sada nije htio detaljnije obrazložiti zbog čega se odlučio na ovaj potez. Ipak, istaknuo je da klub neće biti bez predsjednika, već će on ostati, kao vršitelj dužnosti te funkcije do skupštine kluba, koja bi se trebala održati do kraja ove kalendarske godine. Iako je skupština najavljivana još tokom ljeta, iz tko zna kojih razloga, priča se odužila sve do prosinca, no valjda će i to uskoro doći na dnevni red.
Inače, Perović je postao predsjednik kluba u lipnju 2009. godine, a nasljedio je Kristijana Magaša, odnosno četveročlanu komisiju (Zurak, Ljubičić, Bebić, Perović), koja je vodila klub nakon Magaševe ostavke, krajem ožujka 2009.
Sve u svemu, ništa se drastično ni neočekivano u klubu nije dogodilo, niti će se dogoditi, kada bude izabran novi predsjednik. U tom se kontekstu najčešće spominje ime Edvina Šimunova i to već mjesecima, no najbolje je sačekati i vidjeti što će odlučiti skupština kluba. Uostalom, tko god bio novi predsjednik, neće imati čarobni štapić da odjednom riješi sve probleme u klubu.