Sve više Zadrana uživa na ledu (FOTOGALERIJA)

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV
Klizanju su se najviše obradovala djeca

Zadrani su pohrlili na klizalište koje je jučer otvoreno povodom Dana grada Zadra, a u sklopu manifestacije Đir po gradu.

Svečano otvaranje, uz prigodan glazbeni program bilo je u 15 sati, ali od samog jutra gužva za klizanje nije se mogla izbjeći. Kao i obično, klizanju su se najviše obradovala djeca, učenici koji su jučer ujutro bili najbrojniji na parkiralištu kod crkve svete Marije. Djelomično možda i zbog toga što je klizalište zainteresirane častilo besplatnim klizanjem u vremenu od 10 do 13 sati, uz najam klizaljki.

Voditelj Ivan Musić, najavio je kako će klizalište ostati do 10. siječnja, ali i kako postoji mogućnost da se period produlji kako su to učinili lani, upravo zbog velikog interesa mladih sugrađana.

Klizalište je već postalo nezaobilazno u Zadru u adventsko vrijeme, a iz godine u godinu sve je više onih koji se žele okušati na ledu.

- Cijene su iste kao i lani, 20 kuna klizanje i 10 kuna najam klizaljki. Imamo popuste za učenike od 12 do 16 sati, a za studente iza 20 sati. I dalje imamo školu klizanja, kao i školu plesa, rekao je Musić.

Nada se većem interesu građana ove godine jer su se i oni potrudili obogatiti ovogodišnju ponudu. Postavili su nove dekoracije, svjećice, novi i bolji razglas, a sve skupa začinit će brojnim događanjima, a tu su i adventske kućice u kojima je neizostavna gastro ponuda.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno