SUZBIJANJE ZLOPORABE DROGE U ZADARSKOJ ŽUPANIJI: Natječaj za učenike "Slobodan od ovisnosti, rasturam umjetnosti"

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika bkupcak
POZVANI UČENICI OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA
Autor: 
"Kreativac u meni", "Vremenski stroj", "Sloboda", teme su natječaja i za likovne i za literarne radove
Hina
Prijaviti se mogu učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola te učenici od 1. do 4. razreda srednjih škola i njihovi mentori

Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga Zadarske županije pozvalo je učenike osnovnih i srednjih škola u županiji da se do 19. prosinca prijave na natječaj “Slobodan od ovisnosti, rasturam umjetnosti”, raspisan povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se obilježava od 15. studenoga do 15. prosinca.

Prijaviti se mogu učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola te učenici od 1. do 4. razreda srednjih škola i njihovi mentori, a svoju kreativnost mogu pokazati likovnim, odnosno literarnim radovima.

"Kreativac u meni", "Vremenski stroj", "Sloboda", teme su natječaja i za likovne i za literarne radove.

Prijave s pripadajućom dokumentacijom podnose se preporučenom poštom, ili se osobno predaju Službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

Rok za prijave je do 19. prosinca ove godine, uključujući i taj dan.

Najkasnije u roku od 30 dana od tog dana, Povjerenstvo za provedbu Natječaja provjerit će potpunost i pravovremenost prijava i ocijeniti radove.

Nagradit će se prva tri mjesta u svakoj od četiri kategorije.

Rezultati će bit će objavljeni na stranici Zadarske županije najkasnije u roku od 8 dana od završetka ocjenjivanja i odluke nagrađenima i vrsti nagrada.

Nagrađeni učenici biti će obaviješteni preko škole o mjestu i datumu preuzimanja nagrada.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 2.5 (2 glasova)