Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Zadarski đir Poljudom

Autor: Nebojša Gunjević

25.01.2010. 23:00
Zadarski đir Poljudom

Foto: Sebastian GOVORČIN



Na standardno za Zadar teškomu gostovanju u Splitu momčad trenera Marina Masnića ostvarila je novu pobjedu i tako nastavila utrku za Prvu A ligu. Zadrani tako nastavljaju iznimno uspješnu sezonu gdje su u pet gostujućih susreta uspjeli osvojiti maksimalnih 15 bodova profiliravši se u specijaliste za igranje van Zadra, prateći vodeće u stopu.
– Niti jedan set nisu pružili značajniji otpor. Imali smo dobar prijem, Stipe Belić je dobro raspodijelio lopte tako da su svi napadački dobro igrali, a blok nam je bio najjača strana. Blokom smo ih uništili – nisu mogli proći. U trećem setu bila je važna serija od osam servisa Josipa Viduke kada smo se odvojili na početku. Može se reći da je bila baš lagana utakmica. Bitno nam je da su ovu utakmicu svi igrali – rekao je Marin Masnić, trener Zadra.


 SPLIT – ZADAR 0:3


(16:25, 17:25, 9:25)
SPLIT – Dvorana Poljud. Gledatelja 40. Suci: Dino Lovrić (Split) i Vedrana Serajlić (Kaštela).
SPLIT: Roman, Dellorco, Pervan, Reljan, Marko Šimac, Galić, Mate Šimac, Boras, Sunara, Talijan. Trener: Tomislav Karaula.
ZADAR: Viduka, Burčul, M. Bakale, L. Bakale, F. Hrabrov, Barić, Belić, Lisica, Čubrilo, I. Hrabrov, Števanja. Trener: Marin Masnić.




Sudac i Karaula


Zašto je prvi sudac bio iz Splita?
– Tko to zna? Ne bi smio biti. Pitao sam to delegata pa mi je rekao da je drugi sudac još neiskusan ta da je mislio da će biti teža utakmica, pa je zato promijenio prvoga i drugog suca.
Nije igrao Tomislav Karaula?
– Ostavio se igranja, tako je bar rekao – rekao je Masnić.