Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

NK ZADAR Uskok testira Karoglanove trupe

26.01.2019. 10:54
NK ZADAR Uskok testira  Karoglanove  trupe


Momčad sa Stanova danas će s početkom u 14 sati na svom travnjaku odigrati prvu oglednu utakmicu u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva. Izabranike Mislava Karoglana, novog trenera NK Zadra, testirat će momčad Uskoka iz Klisa, člana Treće HNL jug. Kao što smo već pisali Zadrani su prvu pripremnu utakmicu trebali odigrati u srijedu kod Primorca iz Biograda, ali je taj dvoboj odgođen zbog vremenskih nepogoda, točnije zbog kišom natopljenog travnjaka Kazimir i Silvestar.
Za pretpostaviti je da će Zadrov strateg u utakmici s Klišanima dati priliku svim, ili barem većini igrača koji su započeli pripreme u drugoligašu sa Stanova. Nakon tog dvoboja vrlo vjerojatno će izabrati igrače s kojima misli nastaviti pripreme. Kao što je poznato momčadi Zadra priključili su se Domagoj Muić i Ivan Anton Vasilj, povratnici na Stanove. Riječ je o iskusnom veznjaku i lijevom bočnom.
Također je na treninzima od prije koji dan prisutan i Frane Ikić koji je igračku afirmaciju također stekao u matičnom Zadru. Ikić je iskusni stoper koji bi sigurno bio veliko pojačanje za zadnju liniju momčadi sa Stanova. Nadajmo se da će uprava NK Zadra pronaći zajednički jezik s ovom trojicom i da će gledatelji na Stanovima moći uživati u njihovim potezima. I pobjedama Zadra.