Udruga invalida zahvalila Zadarskom listu

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Za dugogodišnju medijsku potporu
Redakcija Zadarskoga lista, isto tako, od srca zahvaljuje Udruzi na dodijeljenoj zahvalnici uz želju da se Grad i Županija maksimalno potrude osnažiti njezine kapacitete jer je riječ o jednoj od najbrojnijih i najpotrebnijih udruga
Arif SITNICA
Zahvalnicu je predsjednik Udruge Jozo Kasipović uručio glavnom uredniku Šenolu Selimoviću

Jučer je u redakciji Zadarskog lista predsjednik Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije Jozo Kasipović uručio zahvalnicu  našem listu za dugogodišnju medijsku potporu i suradnju s Udrugom i  osobama s invaliditetom, odnosno za zapaženi doprinos naše medijske  kuće u javnom promoviranju i afirmaciji ciljeva za koje se zalaže ova humanitarna udruga.

Kasipović je, uručivši mu zahvalnicu, glavnog urednika Zadarskog lista  Šenola Selimovića upoznao s najvažnijim aktivnostima i planovima  Udruge u 2019. godini istaknuvši kako su njezini članovi iznimno zadovoljni praćenjem njihovih aktivnosti te je izrazio želju i nadu da se takav  intenzitet suradnje nastavi.

Glavni urednik Selimović potvrdio je spremnost Zadarskog lista da aktivnostima i ciljevima Udruge tjelesnih invalida posveti zasluženu pozornost jer je riječ o asocijaciji civilnoga društva koja skrbi o invalidnim  osobama, našim sugrađanima koji zaslužuju maksimalnu pozornost i  brigu svih nadležnih institucija, politike grada i županije, ali i medija.

Udruga tjelesnih invalida Zadarske županije na čelu s predsjednikom  Jozom Kasipovićem već dugi niz godina postiže zavidne rezultate u svakodnevnoj borbi za unaprjeđenje prava i ostvarenje potreba naših invalida, a sav se njihov angažman i trud temelji na dragovoljnome radu. U  Udruzi je profesionalno zaposlena samo jedna osoba, administrativna  djelatnica i to, nažalost, ne na puno radno vrijeme nego na šest sati, što  je samo jedan od pokazatelja kako se ovdje radi i djeluje prije svega  srcem.

Redakcija Zadarskoga lista, isto tako, od srca zahvaljuje Udruzi na dodijeljenoj zahvalnici uz želju da se Grad i Županija maksimalno potrude  osnažiti njezine kapacitete jer je riječ o jednoj od najbrojnijih i najpotrebnijih udruga kakve treba naše društvo.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)