Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Udruga invalida zahvalila Zadarskom listu

26.01.2019. 11:13
Udruga invalida  zahvalila  Zadarskom listu


Jučer je u redakciji Zadarskog lista predsjednik Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije Jozo Kasipović uručio zahvalnicu  našem listu za dugogodišnju medijsku potporu i suradnju s Udrugom i  osobama s invaliditetom, odnosno za zapaženi doprinos naše medijske  kuće u javnom promoviranju i afirmaciji ciljeva za koje se zalaže ova humanitarna udruga.
Kasipović je, uručivši mu zahvalnicu, glavnog urednika Zadarskog lista  Šenola Selimovića upoznao s najvažnijim aktivnostima i planovima  Udruge u 2019. godini istaknuvši kako su njezini članovi iznimno zadovoljni praćenjem njihovih aktivnosti te je izrazio želju i nadu da se takav  intenzitet suradnje nastavi.
Glavni urednik Selimović potvrdio je spremnost Zadarskog lista da aktivnostima i ciljevima Udruge tjelesnih invalida posveti zasluženu pozornost jer je riječ o asocijaciji civilnoga društva koja skrbi o invalidnim  osobama, našim sugrađanima koji zaslužuju maksimalnu pozornost i  brigu svih nadležnih institucija, politike grada i županije, ali i medija.
Udruga tjelesnih invalida Zadarske županije na čelu s predsjednikom  Jozom Kasipovićem već dugi niz godina postiže zavidne rezultate u svakodnevnoj borbi za unaprjeđenje prava i ostvarenje potreba naših invalida, a sav se njihov angažman i trud temelji na dragovoljnome radu. U  Udruzi je profesionalno zaposlena samo jedna osoba, administrativna  djelatnica i to, nažalost, ne na puno radno vrijeme nego na šest sati, što  je samo jedan od pokazatelja kako se ovdje radi i djeluje prije svega  srcem.
Redakcija Zadarskoga lista, isto tako, od srca zahvaljuje Udruzi na dodijeljenoj zahvalnici uz želju da se Grad i Županija maksimalno potrude  osnažiti njezine kapacitete jer je riječ o jednoj od najbrojnijih i najpotrebnijih udruga kakve treba naše društvo.