Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Djevojčica Marija Matak iz Tribnja ponosna dobitnica JEEP Compassa

27.01.2020. 10:00


U veseloj atmosferi u Bakmaz centru na Novom Bokanjcu, uz izvlačenje vrijednih nagrada, zakusku, dobro druženje te raskošan vatromet, proslavljena je završnica velike nagradne igre Bakmaz – 30 godina s Vama. Kako bi bolje jedini i najstariji zadarski lanac trgovina proslavio ovaj značajni jubilej, nego li nagrađujući vjernost svojih kupaca, kao što to već čini godinama.
Program izvlačenja je vodila Danijela Mileta Đimoti. Nagrade su tradicionalno izvlačila dječica iz publike, a kako bi sve prošlo besprijekorno, izvlačenje su nadgledali Darija Grigilio Ramljak, javni bilježnik, Miro Milić, predstavnik kupaca te Ivana Došen i Vinko Pavić, predstavnici Bakmaza.


Djevojčica se nije nadala nagradi
Nagradna igra je započela 21. listopada 2019., a trajala je do 19. siječnja 2020. te je tijekom tog razdoblja diljem 124 trgovine Bakmaza d.o.o. ubačeno oko pola milijuna listića. Kupci su se nadali jednoj od 30 vrijednih nagrada ukupnog fonda od oko 258 tisuća kuna. Glavna nagrada je JEEP COMPASS 1.4 T-MAIR LONGITUDE MT6, prekrasan bijeli terenac koji već neko vrijeme plijeni poglede kupaca u centru Bakmaz. Tu su i druge odlične nagrade kao što su televizori, mobiteli, pršuti te po 1.000 kuna u Bakmazu i na potrošačkim karticama.
Glavnu nagradu je mogao odnijeti vlasnik samo jednog listića, a taj listić je izvukla sretna ruka gospođe Ive Klačar, Bakmazove djelatnice s najdužim radnim stažem, čak 29 godina. U napetom finalu kojeg su svi iščekivali, gospođa Klačar je izvukla listić s imenom Marije Matak iz mjesta Tribanj Kruščica.
Marija je simpatična 10-godišnja djevojčica koja se nikako nije nadala ovakvoj nagradi. Listiće je ispunjavala s majkom Anamarijom i to nekih dvadesetak listića, a po nagradu je došla s bratom Jakovom i ocem Srećkom, čije je ime sigurno odigralo ulogu u ovoj priči.
– Bila sam tako uzbuđena kad smo dobili poziv da je moj listić izvučen, nisam mogla vjerovati. Htjela bih pozdraviti mog učitelja Šimu Jovića i ravnateljicu škole Jadranku Marasović što su cijeli dan sa mnom slavili i pjevali zbog ove nagrade, uzbuđeno će Marija, primajući ključeve od Vinka Pavića, predstavnika Bakmaza.
Automobil će je, kaže njezin otac Srećko, čekati dok ne položi vozački ispit. Prije nje će položiti 14-godišnji brat Jakov pa će ga on prvi malo razraditi, govore Mataci u šali.


Sretni Srećko
– Samo pametno i polako, ističe otac Srećko, inače šef smjene u Policijskoj upravi zadarskoj.
Srećko je, kaže, sretan jer ima dvoje djece i suprugu, a ova nova nagrada, automobil, na sve to je – krasan dodatak.
– Još nismo svjesni da je naš i da ga vozimo doma, kazuje Srećko.
Obitelj Matak ističe kako im je lijepo u njihovom malom mjestu na moru, Tribnju Kruščici.
– Ali da nam nije Bakmaza, prvi dućan bi nam bio udaljen 10 kilometara. Zato smo neizmjerno zahvalni upravi, poslovođi, svima koji drže taj dućan u našem malom mjestu, a želio bih pohvaliti i naše drage i uslužne djelatnice, Mariju Njegovan i Dragicu Njegovan. Bakmaz stvarno može biti ponosan na njih, istaknuo je Srećko koji će rado održavati i čuvati novi automobil za Mariju i Jakova.
Upravo su njihova imena, smatra Srećko, donijela sreću u ovoj nagradnoj igri, a i u njihovim životima.
– Dali smo djeci imena po mojim pokojnim roditeljima, to je bila njihova želja i mislim da nas zato sreća prati. Samo neka je zdravlja, zaključio je Srećko.
I kroz ovu priču se osjeti kako je lanac trgovina Bakmaz utkan u živote ljudi s kojima živi već 30 godina, a njih 540 i zapošljava te ove godine zajedno slave veliki rođendan. U slavlju su im se pridružili i sponzori PBZ Sinergija, pršutana Puntica, restoran Kornat, OTP banka, Atlantic grupa, Paloma, Loreal, Afrodita, Badel, Coca-cola, Dukat, Bobi, Gavrilović, Kandit, Korekt Zagreb, Kraš, Meggle, Glade, Ariel, Pik, Vindija, Zdenka, Ledo, Heiniken, Ožujsko, Maraska, Saponia Osijek, Tekstilpromet i Persil.
Imena svih dobitnika navodimo uz tekst, a nagrade mogu preuzeti u Bakmaz centru, počevši od četvrtka, 30. siječnja 2020. godine, a najkasnije mjesec dana od ove objave.




Imena dobitnika svih nagrada u igri Bakmaz 30 godina s Vama
Glavna nagrada – automobil JEEP COMPASS1.4 T – MAIR LONGITUDE MT6
1. Marija Matak, Tribanj
TV prijamnik NOA LED TV N50LUSB VISION – 50 SAPONIA
2. Lana Rogić, Raštane
3. Josipa Dušević, Ljubač
Mobitel HUAWEI P30 Lite Black – HRVATSKI TELEKOM
4. Željka Filipović, Zadar
5. Marinko Perinić, Vrsi
6. Gojka Zrilić, Zadar
7. Margareta Letinić, Zadar
8. Ivana Marić, Zadar
Poklon bon BAKMAZ D.O.O. 1.000 kn
9. Nada Vidaić, Murvica Gornja
10. Milka Ljutić, Perušić Benkovački
Potrošačka kartica PBZ d.d. 1.000 kn
11. Marijana Nikolić, Zadar
12. Nediljka Žagar, Ražanac
13. Doris Kožul Car, Zadar
14. Tihomir Oštarić, Kolan
15. Marta Klobučar, Zadar
Pršut PUNTICA
16. Davorka Brkić, Sukošan
17. Bartol Petrić, Zadar
18. Nensi Kolanović Tacović, Zadar
Večera za dvije osobe – RESTORAN KORNAT
19. Ivona Škorput, Zadar
20. Kristina Brkoić, Zadar
Potrošačka kartica Mastercard OTP BANKE 1.000 kn
21. Stanka Lazanja, Rijeka
22. Mladen Jurčević, Rijeka
23. Dolores Ivančić, Olib
24. Nataša Lacić, Zadar
25. Tomislav Radoš, Zadar
26. Marjan Tadić-Štura, Zadar
27. Mladen Grahovac, Zadar
28. Nada Župan, Zadar
29. Alida Milutin, Vrsi
30. Ivana Datković,Zubovići