Još mjesec dana otvoren natječaj za 10. Festival duhovne glazbe »Svjetlost dolazi« Zadar 2022.

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Udruga »Stihovi i note«
Rezultati natječaja objavit će se 3. ožujka, a festival će se održati 30. rujna 2022. u HNK Zadar
Na festivalu se izvodi suvremena kršćanska glazba

Podsjećamo autore i izvođače da je natječaj za jubilarni 10. Festival duhovne glazbe »Svjetlost dolazi« Zadar 2022. otvoren još mjesec dana, objavili su organizatori.
Prijave se isključivo mogu slati na e-mail udruge stihovizdnote@gmail.com a natječaj je otvoren do 25.veljače 2022.
Uvjeti natječaja su nove,neobjavljene skladbe ili objavljene ali da nisu bile javno izvođene na nekom od ostalih festivala ili emitirane na radio postajama. Tekst skladbi treba biti kršćanskog sadržaja, a trajanje skladbi do 3:50 min.

Prijava treba sadržavati tekst pjesme u Wordu uz navedene autore teksta, glazbe i aranžmana. Potrebno je poslati i kratku biografiju izvođača i kontakt podatke (broj mobitela i e-mail adresa). Za prijavu na natječaj info skladba, tj. ogledna demo snimka ne treba biti studijski obrađena, ali glazbeno treba biti što sličnija verziji skladbe koja će se izvoditi na samom festivalu.

Rezultati natječaja objavit će se 3.ožujka, a festival će se održati 30. rujna 2022. u HNK Zadar. Festival je natjecateljskog karaktera. Dodijelit će se nagrade za najbolji tekst, glazbu, aranžman, nagrada za stručni žiri i nagrada publike.
Na festivalu se izvodi suvremena kršćanska glazba.
Za sva detaljnija pitanja zainteresirani mogu kontaktirati na broj mobitela 099/4059329 ili na elektroničku poštu udruge »Stihovi i Note« stihovizdnote@gmail.com.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno