Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Caffe galerija Đina slavi 30. rođendan

Autor: Krešimir Bukvić

25.02.2010. 23:00
Caffe galerija Đina slavi 30. rođendan


Kultna zadarska caffe galerija “Đina” u subotu slavi svoj jubilarni trideseti rođendan. Vlasnici Renata i Dario Longin najavljuju prigodnu feštu na koju su pozvani svi prijatelji “Đine”, svi oni manje-više stalni gosti kojima je jutarnja kavica, večernji aperitiv ili pak, popodnevno druženje uz čašu vina neizostavni dio kulture života. Da, baš kulture, jer u neveliki se prostor “Đine” od samih njenih početak rada nije dolazilo samo vidjeti, biti viđen ili konzumirati, kao što je to običaj u većini drugih lokala.
U “Đinu” se dolazilo i dolazi se osjetiti onu već pomalo zaboravljenu gradsku, urbanu atmosferu, onaj Zadar koji nažalost sve više uzmiče nad navalom kojekakvih šoping centara i njima shodnih ugostiteljskih objekata lišenih bilo kakve atmosfere ili priče. “Đina” naprotiv ima svoju priču, ima svoju povijest, “svoje” ljude, svoje izložbe, svoje tajne…
Itekako dobar razlog za proslavu, za užitak u slasnim delicijama poznatog zadarskog kuhara Roberta Pinta koji će raditi prigodni domjenak, za užitak u glazbi za koju će se pobrinuti DJ Hrvoje i ono najvažnije za užitak u druženju, u razmjeni pozitivnih vibracija, onoj posebnoj atmosferi koju jednostavno treba doživjeti.