Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Hrvatska skakačka elita u Zadru

Autor: Čedo Fabulić

25.02.2010. 23:00
Hrvatska skakačka elita u Zadru

Foto: Adam VIDAS



U povodu Zimskog prvenstva Hrvatske za kadete i juniore u skokovima u vodu, koje će se održati na plivalištu na Višnjiku, u pres sali dvorane Krešimir Ćosić održana je konferencija za medije. U organizaciji Hrvatskog saveza skokova u vodu trodnevni miting tehnički će provesti zadarski Klub skokova u vodu Arno. Arno Longin istaknuo je da KSV Arno prvi put u povijesti priređuje ovakav tip natjecanja i zbog toga je želja biti što bolji domaćin. Za natjecanje se prijavilo pedesetak natjecatelja iz sedam hrvatskih klubova: Zadarski KSV Arno i KSV Zadar, Dive (Zagreb), Dupin (Split), Trešnjevka (Zagreb), Medveščak (Zagreb) i Feniks (Zagreb). Organizator HSSV osigurao je odličja za sve koji budu na pobjedničkom postolju, a posebne plakete osigurao je KSV Arno i to za najboljeg skakača i skakačicu (zbroj bodova iz svih disciplina) te za najbolji klub (ukupan zbroj bodova svih skakača). KSV Arno također će plaketom darovati svakog pojedinca i klub, a svi sudionici dobit će darove koje su osigurali donatori i sponzori mitinga.
Kad je riječ o KSV Arno Longin je naglasio da će iz kluba nastupiti dvanaest natjecatelja od kojih se nada da će osvojiti desetak odličja.


Program natjecanja


Petak, 26. veljače od 18.30 – sinkroskokovi, kadeti i juniori.
Subota, 27. veljače od 9.30 – 13 i od 17.30 – 20.30 daska 1 i 3 m. U 17 sati svečano otvaranje natjecanja, u 21 sat domjenak u Sportskom centru Arno na Bokanjcu.
Nedjelja, 28. veljače od 9.30 – 13 toranj, kadeti i juniori.