Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zemuničani darovali 11 doza krvi

25.02.2011. 23:00
Zemuničani darovali 11 doza krvi


U Zemuniku je u protekle tri i pol godine održano osam akcija dobrovoljnog darivanja krvi te je prikupljeno 126 doza ove dragocjene tekućine. Među darivateljima evidentirano je preko 70 mještana općine Zemunik Donji, a želja je da ih bude još


U prostorijama Općine Zemunik Donji održano je još jedno u nizu od dobrovoljnih darivanja krvi. Pozivu da daruju krv te se pridruže svim onima koji žive uz geslo “dobro je činiti dobro” odazvalo se 19 mještana od kojih je njih 11 moglo dati krv: Blaž Stura, Nedjeljko Ražov, Davorka Brcanija, Dalibor Pinčić, Kristina Pinčić, Nikolina Župan, Ivica Kožul, Borislav Perić, Ante Brcanija, Davor Dundović i Josip Šestan.
Večera zahvale za sve darivatelje održana je u restoranu Fortuna u Murvici.
Vrijedi istaknuti da je u Zemuniku u protekle tri i pol godine održano osam akcija dobrovoljnog darivanja krvi te je prikupljeno 126 doza ove dragocjene tekućine. S obzirom na broj evidentiranih darivatelja krvi (preko 70 mještana općine Zemunik Donji) želja je da se probudi svijest ostalim darivateljima te da postanu aktivni i u jednoj od sljedećih akcija učine dobro djelo i daruju krv, jer svakih pet minuta netko treba krv.