Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Suvlasnici: Dosta nam je TCZ-a!

Autor: Suzana Bandić

25.02.2013. 23:00
Suvlasnici: Dosta  nam je TCZ-a!

Foto: Ivan JAMIČIĆ



– Dosta je pogodovanja pojedincima kroz smanjene pričuve, privilegirana priključenja na zajedničku struju, kolektivnog opterećenja za plaćanje vode, kažu iz Odbora suvlasnika TC Relja
Nakon što je  uprava tvrtke “Trgovinski  centar Zadar” d.o.o. sazvala  konferenciju za medije kako  bi se očitovali na prozivke  Odbora suvlasnika centra na  Relji, vezano uz raskid ugovora o suradnji, stiglo je reagiranje suprotne strane.
“Suvlasnici trgovačkog  centra na Relji održali su svoj  prvi sastanak s novim upraviteljem, tvrtkom “Zara nekretnine”, čime su pokazali  kako ostaju pri, tri mjeseca  ranije, potpisanom raskidu  ugovora o suradnji sa TCZ  d.o.o.”, stoji u dopisu Odbora  suvlasnika koji su zbog nagomilanog nezadovoljstva  načinom na koji je TC-om  upravljala tvrtka TCZ nakon  deset godina odlučili raskinuti suradnju.
Suvlasnici su istaknuli da  su na prvom sastanku s novim upraviteljem dogovorili  plan oživljavanja centra napominjući kako će to u početku zasigurno teže ići zbog nagomilanih problema koje je  novi upravitelj preuzeo od  bivšeg.
U međuvremenu novi upravitelj, Zara nekretnine, obavijestio je sve suvlasnike o  novom računu pričuve, a paralelno su i iz TCZ-a obavijestili sve suvlasnike kako  su oni i dalje legalni upravitelji. Sporna situacija prijavljena je i u PU zadarsku,  gdje se još uvijek istražuje tko  je kriv, a tko prav u cijeloj ovoj  zavrzlami.