Iz trgovina krao cigarete, suhomesnate proizvode i novac

Slika korisnika valentinam
Lopovska posla
Ovih dana na meti lopova bile su cigarete, alkoholna pića, novac, ali i bicikli

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanja nad 30-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više provala u trgovine u Zadru i okolici.

Naime, sumnjiči ga se da je u proteklih mjeseca dana u Zadru i Suhovarima provalio u dvije trgovine iz kojih je otuđio cigarete, suhomesnate proizvode i novac. Također ga se sumnjiči za pokušaj provale u trgovinu u Prkosu, kao i da je zajedno s drugim 30-godišnjakom u subotu provalio u trgovinu u Ulici Ivana Gundulića u Zadru, iz koje su otuđili cigarete, suhomesnate proizvode i novac.

Ukupna materijalna šteta je preko deset tisuća kuna, a protiv obojice se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa.

Sa subote na nedjelju u Zadru, u Ulici Put Murvice nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te otuđio cigarete, alkoholna pića i druge artikle te novac. Istovremeno, u Tinju, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te otuđio cigarete i novac. Materijalna šteta u oba slučaja bit će naknadno utvrđena.

U istom periodu, u Ulici Put Bokanjca u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete, alkoholno piće i novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a u Ulici Hrvoja Ćustića nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 32-godišnjaka, odakle je otuđio novac i više boca alkoholnog pića. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

S četvrtka na petak u Zadru, u Ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 32-godišnjaka te otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Prošli vikend u Benkovcu, nepoznati počinitelj je u Ulici Ante Starčevića otuđio bicikl u vlasništvu 46-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. S petka na subotu, u Zadru nepoznati počinitelj je u Ulici Ante Starčevića otuđio bicikl u vlasništvu 23-godišnjaka, vrijedan također nekoliko tisuća kuna. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno