Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Kome je smetao ribar?

26.02.2019. 14:31
Kome je smetao  ribar?


Nedaleko od restauranta Niko na Puntamiki jučer je primijećena odbačena drvena skulptura. Isprva se pomislilo da je skulptura  završila na zemlji uslijed prekjučerašnje snažne bure, ali izgleda da skulptura krije neku drugu, za sad nepoznatu priču.
Zapravo, kip je nekad postavljena na plaži uz ogradu D-marin Borik.  No kad smo htjeli nešto više saznati od sudbini drvene skulpture  muškarca s ribom, dočekao nas je neobičan odgovor predsjednika Mjesnog odbora Puntamika Nike Marina.
– Spomenik je bačen još ljetos. To su maknuli mještani, a vi me nemojte zvati radi takvih stvari jer ja ne znam ništa o tome. Možda je čak to  maknuo netko od prolaznika. Mještani stavili, mještani skinuli, uostalom neka me oni zovu i pitaju, rekao je predsjednik MO Puntamika Niko  Marin.
Izgleda da Puntamičani, koje smo jučer kontaktirali, ne drže puno do  ove skulpture ribara koja je navodno postavljena prije više godina. Tko  ju je postavio, a tko izradio, jučer nismo mogli saznati no reakcije su bile  znakovite.
– Tko to zna tko je odbacio tu skulpturu. Koliko samo ljudi ljeti prođe  tom ulicom. Sad će ispasti da smo mi Puntamičani tu nešto krivi. A vi  novinari što ne pišete kako Trpimirova obala od Yachtinga do Uskoka  nema adekvatnu rasvjetu, rekli su nam jučerašnji sugovornici.