Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zadarske “relaksice” najbrojnije

Autor: Z L

25.03.2010. 23:00
Zadarske “relaksice” najbrojnije


Pod pokroviteljstvom HOO i Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” u Rovinju su se od 18. ožujka do 21. ožujka održali 35. Ožujski susreti žena na kojima je prisustvovalo 300 žena iz tridesetak gradova Hrvatske. Susreti veće godinama imaju i međunarodni karakter jer su na njima redovne rekreativke iz Austrije i Slovenije.
Zadarske rekreativke, članice “Relaksa” bile su najbrojnije, njih 53 predstavljalo je Zadar, ali na žalost i cijelu Dalmaciju, te prošle cijeli program Susreta gdje su prikazani novi sadržaji u radu sportske rekreacije.
Vrativši se u Zadar nastavile su sa satovima sportske rekreacije dva puta tjedno u dvije grupe gdje ima sve više novih rekreativki koje se probude s proljećem misleći da će višak kilograma koje su “dobile” mirovanjem tijekom zime. Vjerojatno je tako u svim sportsko- rekreativnim centrima što je greška svih žena , a i ne samo njih već ostalih naših sugrađana.
Tijelo treba biti aktivno cijele godine , bar svaki dan 30 minuta brzog hoda će pomoći da se osjećamo bolje. Relaksice će se u subotu pridružiti humanitarnoj akciji DANI NARCISA .