Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Novi prosvjed u podne s Branimira

25.03.2011. 23:00
Novi prosvjed u podne s Branimira


Nakon što su prošle subote u večernjim satima nezadovoljni građani s Obale kneza Branimira ponovno demonstrirali svoje nezadovoljstvo prema vladajućima, slično događanje nastavit će se i ove subote, u podne.
Kao i prošli put, prosvjed će započeti u podne na Obali kneza Branimira, nakon čega će se prosvjednici uputiti prema lokacijama onih koje smatraju odgovornima za trenutačno stanje u državi. Povorka će preko mosta krenuti na Narodni trg, odakle će se Kalelargom uputiti prema zgradi Županije, zatim rivom, Šetnicom i Kalelargom natrag na trg.
– Želimo iskoristiti ovu prigodu kako bismo još jednom pozvali sve naše uspavane sugrađane da dođu i zacrvene se zajedno s nama od stida i bijesa zbog stanja u kojem nam se država nalazi, a zbog kojeg gotovo svaki dan nova skupina građana izlazi na ulice prosvjedovati, poručili su organizatori.
Napomenuli su i to da ako je riječ o mirnim prosvjedima, to ne znači da je riječ i o tihim, stoga pozivaju ljude da ponesu zviždaljke, zvona i sve ostale rekvizite s kojima mogu raditi buku, kako bi ih se što dalje čulo.