Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Zadrani kod Delfina, Biograđani dočekuju Zagreb

25.03.2011. 23:00
Zadrani kod Delfina, Biograđani dočekuju Zagreb


Svjesni da je Galeb prošlotjednim slavljem na Višnjiku praktički već osigurao ovosezonski naslov, vaterpolisti Zadra 1952 okreću se obrani visoke druge pozicije. Prvi od šest preostalih ispita Zadrane očekuje danas (subota) u 12 sati u Sisku, gdje će ih u devetom kolu ugostiti Delfin. Trenutačno peta momčad Prve B lige u prvom je dijelu sezone na Višnjiku doživjela uvjerljiv poraz (20:8), međutim, njihova sve bolja forma i nastup gostujućih bez dvojice standardnih igrača upozoravaju na oprez.
– Rovinjani se postupno dižu. To sada nije ista momčad kao s početka prvenstva, dok mi u Sisak odlazimo bez Ančića i Raića. Neće nam biti lako do pobjede, no to ne znači da ćemo u oslabljenom sastavu tražiti alibi. Idemo uzeti nova tri boda – kazao je Goran Jovančević, strateg gostujuće momčadi.
Nešto lakši posao trebali bi imati Biograđani, koji će večeras u 19.30 u Šibeniku tražiti drugo uzastopno slavlje u srazu s momčadima sa začelja ljestvice. Nakon uspješno apsolviranog gostovanja u Sisku protiv Krune, sastav iz kraljevskog grada ogledat će se s pretposljednjim Zagrebom, koji su Biograđani kao gosti pobijedili u prvom dijelu sezone.
– Bit ćemo kompletni i nadamo se pobjedi s kojom ostajemo u utrci za visoki plasman – kaže Ivan Kolačko, trener Biograda.
Raspored 9. kola: Delfin – Zadar, Biograd – Zagreb, Siscia – Opatija, Galeb MR – Kruna Osijek.