Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Božo Čolak ponovno izabran za predsjednika

25.03.2012. 22:00
Božo Čolak ponovno izabran za predsjednika


U subotu navečer u prostoru Osnovne škole Juraj Baraković u centru Ražanca održana je Izborna skupština Općinske organizacije HDZ-a Ražanac. Od 56 izaslanika skupštini se odazvalo njih 54 iz svih temeljnih ogranaka.
Kandidaturu za predsjedničko mjesto istaknuo je ponovno Božo Čolak, a za protukandidata općinski načelnik Dragutin Miočić je predložio donačelnika Nediljka Jovića. Nakon tajno obavljenog glasovanja Božo Čolak odnio je pobjedu dobivši 30 glasova, dok je Jovića podržalo njih 24.
U Općinski odbor birano je njih 12: Domagoj Dušević, Ivica Jordan, Pave Zubčić, Jurica Jović, Josip Miletić, Josip Žagar, Predrag Dušević, Petar Miočić, Ratko Kolić, Branko Dundović, Mario Vigan i Predrag Uzelac. U Nadzorni odbor izabrani su: Ivica Stojić, Boris Jelinić, Milenko Rudela, Zdenko Miletić i Roko Rudela. Za izaslanike u Županijsku skupštinu birani su: Božo Čolak, Domagoj Dušević, Ivica Jordan, Pave Zubčić, Milenko Rudela i Predrag Dušević. Božo Čolak imenovan je ujedno izaslanikom na 15. Općem saboru HDZ-a koji će se održati 20. svibnja u Zagrebu.