Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Oporba će proći isto kao i reprezentacija Srbije na Maksimiru!

Autor: Velimir Brkić

25.03.2013. 23:00
Oporba će proći isto kao i reprezentacija Srbije na Maksimiru!

Foto: Velimir BRKIĆ



HDZ ima ljude koji su spremni uhvatiti se u koštac sa svim problemima i izazovima. Umjesto podjela, mržnje i straha Hrvatskoj treba zajedništvo, samopouzdanje, vjere i nade, zaželio je Božidar Kalmeta


Predsjednik Općinskog vijeća Ivica Šarić kandidat je HDZ-a za načelnika Općine Zemunik Donji na predstojećim lokalnim izborima, a njegov zamjenik Šime Vicković, aktualni donačelnik, obznanjeno je na obilježavanju 23. obljetnice ove političke stranke u dupkom punom atriju mjesne osnovne škole.
Dosadašnji načelnik Josip Marušić nakon 20 godina neprekidnoga političkog rada u Općini, 12 godina kao načelnik te po četiri godine kao predsjednik Vijeća i član Općinskog poglavarstva, odlazi u mirovinu.
– Ako sabijemo svoje redove, članova HDZ-a i simpatizera, oporba će u trećoj nedjelji mjeseca svibnja proći isto kao i reprezentacija Srbije na Maksimiru, ustvrdio je načelnički kandidat, agronom Šarić koji je do protekle jeseni bio desetak godina na čelu zemuničkog Rasadnika Piket.
Nazočnima se se obratili zadarski župan Stipe Zrilić i prvi čovjek zadarskog HDZ-a Božidar Kalmeta.
– Poručujem Kukuriku koaliciji i drugim stranaka, koalicijama i neovisnim kandidatima, kako će HDZ sa svojim koalicijskim partnerima i sljedeće četiri godine voditi Zadarsku županiju i Zadar. Štoviše, uvjeren sam kako će HDZ Zemunik predvođen Ivicom Šarićem i dalje biti na čelu ove perspektivne ravnokotarske općine, poručio je Kalmeta.