Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Uz dobar rad drugo mjesto

25.04.2012. 22:00
Uz dobar rad drugo mjesto


Pomladak KK Voštarnica, odnosno dječaci rođeni 2000. godine i mlađi ostvarili su zapažen uspjeh na jakom tradicionalnom turniru održanim u Belišću. U konkurenciji šest momčadi Zadrani su nakon poraza u finalu od Gorice osvojili drugo mjesto. U skupini A nastupili su Borovo, Valpovo i Gorica, a skupini B domaćin Belišće, Đakovo i Voštarnica čiji su dječaci s dvije pobjede osvojili prvo mjesto u skupini. Igrač Voštarnice Toni Datković proglašen je za najboljeg strijelca turnira.
Rezultati skupine B: Belišće – Đakovo 31:46, Voštarnica – Đakovo 57:20, Belišće – Voštarnica 21:49; finale: Voštarnica – Gorica 41:46.
Redoslijed: 1. Gorica, 2. Voštarnica, 3. Valpovo, 4. Đakovo, 5. Belišće, 6. Borovo.
Pod vodstvom trenera Marina Vrsaljka i pomoćnika Ivice Škalabrina Voštarnica je nastupila u sastavu: J. Žugić, A. Žugić, T. Datković, V. Datković, Klarica, Miočić, Klešnik, Jović, Rožman, Mikić, Bujar i Kicevski.
– Nakon dvije godine rada s ovom generacijom turnir u Belišću poslužio nam je kao prva provjera napretka djece. Na turnir smo krenuli bez saznanja koliko možemo učiniti, ali smo znali da je turnir veoma jak jer sudjeluju jake škole kao što su Gorica, Valpovo, Belišće… Program rada u školi nastavit ćemo odlaskom na turnir u Široki na kojem će nastupiti dječaci rođeni 1998. i 2000. PH za dječake U-12 u lipnju bit će pravi test i potvrda dosadašnjeg rada. Naša najveća satisfakcija je što smo našim radom dokazali da je ova Škola košarke visokokvalitetna te nam se broj djece iz dana u dan uveliko povećava što je naša najveća nagrada – ističe Marin Vrsaljko, trener.