Prijave za vrtiće se predaju do 3. svibnja

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Vedran SITNICA

Upravna vijeća dječjih vrtića Sunce i Radost raspisala su zajednički natječaj za upis djece u vrtiće i jasnile za pedagošku godinu 2013./2014.

Roditelji će u prijavama moći navesti u koji objekt žele da im dijete ide.

Roditelji/skrbnici u prijavi mogu odabrati u koji područni objekt žele upisati dijete, a prilikom upisa prednost imaju djeca koja gravitiraju određenom područnom objektu.

Iz vrtića obavještavaju roditelje i skrbnike da pravo na upis imaju sva djeca grada Zadra od navršene jedne godine do polaska u školu. Od potrebne dokumentacije potrebno je dostaviti: preslik rodnog lista ili domovnice za dijete, izvornike potvrde poduzeća, ustanove, obrta roditelja ili skrbnika o radnom odnosu s OIB-om oba roditelja/skrbnika, liječničko uvjerenje o obavljenom sistematskom pregledu u izvorniku, kojega izdaje djetetov pedijatar, također potrebno je dostaviti preslik osobne iskaznice roditelja/skrbnika, presliku rodnog lista za drugu djecu (braću i sestre), radnu knjižicu na uvid kod predaje prijave te druge bitne činjenice, ukoliko ih roditelj ima, a to su preslika rješenja o statusu invalida Domovinskog rata, preslik rješenja o skrbništvu, udomiteljstvu i sl., preslike centra za socijalnu skrb o težim socijalnim i zdravstvenim prilikama, preslika nalaza i mišljenja stručne komisije o djetetu s poteškoćama u razvoju, preslika rješenja dječjeg doplatka u tekućoj godini, preslika IP kartice za prethodnu godinu roditelja/skrbnika, te preslika dokaza o podstanarstvu.

Iz vrtića napominju kako je kod predaje dokumenata potrebno na uvid donijeti radne knjižice oba roditelja/skrbnika.

Za upis djece u predškolu u vrijeme boravka od 15.30 do 18 sati potrebno je predati presliku rodnog lista ili domovnice djeteta i izvornik liječničkog uvjerenja.

 - Dokumenti se mogu predati u upravi DV Radost u zgradi Pegle ili u upravi DV Sunce, u Ljepotici. S obzirom na jedinstveni natječaj dokumentaciju je dovoljno predati u jednom upisnom mjestu, odnosno suvišno ju je predavati na dva upisna mjesta, istaknuli su iz oba vrtića. Predaja prijava traje do 3. svibnja, a papiri se mogu predati od 8.30 do 12.30 sati.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno