Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Stipčević: Zaslužili smo finale

Autor: Matej Lordanić

25.05.2010. 22:00
Stipčević: Zaslužili smo finale

Foto: Zvonko KUCELIN



– U utakmicu smo ušli u grču što se vidjelo na rezultatu. Nakon što smo gubili 28-10 pokazali smo zajedništvo i karakter izvukavši se iz te nezavidne situacije već do odmora. Zasluženo smo ušli u finale jer smo kroz Ligu za prvaka pokazali da smo uz Cibonu jedna od dvije najkvalitetnije momčadi i da zaslužujemo igrati u finalu – rekao je Stipčević
Tri četvrtine je Rok Stipčević bio bez koša i u 30 minuta promašio valjda sve što se može promašiti. No, u posljednjih je 10 minuta „dao ruku” umornom Hrvoju Periću i postigao 11 koševa čime je pomogao svojoj momčadi da izbori finale.
– U utakmicu smo ušli u grču što se vidjelo na rezultatu. Nakon što smo gubili 28-10 pokazali smo zajedništvo i karakter izvukavši se iz te nezavidne situacije već do odmora. Zasluženo smo ušli u finale jer smo kroz Ligu za prvaka pokazali da smo uz Cibonu jedna od dvije najkvalitetnije momčadi i da zaslužujemo igrati u finalu. Na kraju bih zahvalio treneru i publici što su me trpjeli kroz prve tri četvrtine, nadam se da sam se na kraju iskupio – kazao je Stipčević.
Već u subotu Zadrane očekuje prva finalna utakmica protiv Cibone u Tornju.
– Igramo protiv momčadi koja je ove sezone zamalo osvojila NLB ligu. U polufinalu su s lakoćom prošli Zagreba. Ove sezone ih krasi velika agresivnost i energija. Cijela petorka Cibone je vrlo agilna i brza. Trener Perasović voli igru s puno trke i s brzim i pokretljivim centrima. Možemo očekivati dobro finale uz borbu u svakoj utakmici. Mi sigurno ni u jednom trenutku nećemo posustati – poručio je Rok.