Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Hakleri okupiraju Supernovu

25.05.2012. 22:00
Hakleri okupiraju Supernovu


U organizaciji udruge “Klub mladih Sineki” koja već 5 godina zaredom provodi najveći i najmasovniji zagrebački streetball turnir “Noćni hakl” u subotu poslijepodne se održava u Zadru Supernova street basket show. Na parkiralištu Shopping centra SUPERNOVA s početkom u 16 pa sve do 21 sat, svi Zadrani koji se bave haklom će imati priliku pokazati sve svoje majstorije ispod obruča. Vesela vijest za sve zainteresirane je da nema kotizacije za prijavu na turnir, a najbolji će biti nagrađeni iz bogatog nagradnog fonda. Da ne ostane sve na tome u pomoć su pozvane i razne plesne skupine te hip-hop plesači da dodatno podignu atmosferu. Neće nedostajati ni akrobatike u predviđenom akrobatskom šou, a u šali smo od organizatora čuli da unatoč zabrane leta na području Zadra, kako obavještava kontrola leta na aerodromu u Zemuniku, svi prijavljeni hakleri neće imati nikakvih smetnji da se okušaju u natjecanju zakucavanja. Ako su ipak premali da se objese za koš te možda nemaju dovoljni odraz zbog ozljede skočnog zgloba ili su jednostavno tip mirnije ruke, svoju sreću tada mogu okušati kroz natjecanje u slobodnim bacanjima i tricama. Naravno, najbolje će nagraditi Supernova shooping centar vrijednim nagradama odabranim u njihovim najboljim dućanima. Cijela priča će početi u 16 sati, a rasplet i proglašenje najboljih predviđeni su za kraj u 21 sat.
– Prijave ekipa 3+1 na licu mjesta do 16 sati, pred-prijave na facebook stranici i profilu Noćni hakl te na mail: [email protected]
– Prijave za natjecanja u zakucavanju, slobodnim bacanjima i tricama su isključivo i samo na licu mjesta održavanja turnira.
Više informacija se može dobiti na internetskim stranicama www.supernova.hr te www.nocnihakl.com.