Lionsi iz cijele Hrvatske u Zadru izabrali novu guvernerku

Slika korisnika valentinam
Ovaj vikend Zadar je u znaku "lavova"
Zvonko KUCELIN
Skup Lionsa

Ovog vikenda se u Zadru održava najbrojniji i najviši skup hrvatskih Lionsa, članova najveće humanitarne organizacije u svijetu koji su se sastali na 24. Konvenciji Lionsa Hrvatske u Zadru, a u sklopu čega će proslaviti i 20. obljetnice djelovanja Lionsa Zadar.

Tijekom vikenda organiziran je čitav niz raznih aktivnosti od večera, preko konvencija te posjeta. Nakon sjednice Vijeća guvernera i Vijeća za provođenje strategije saveza udruga lions klubova zakazane za petak, u subotu je održana Konvencija Lionsa Hrvatske i Konvencija Leo distrikta, mlađih pripadnika te ugledne humanitarne udruge na kojima se okupilo oko 130 Lionsa iz 59 klubova iz cijele Hrvatke.

- Danas su delegati prezentirali djelatnosti u protekloj godini. Osim izvješća o radu, nagradit ćemo najzaslužnije Lionse, kao i predstaviti najvažnije akcije, kao što su regata Jedrima protiv droge te kandidaturu za Europa forum 2021. u Zagrebu, rekao je Mladen Kajganić, guverner Lionsa Hrvatske. On je ovom prilikom i razrješen, a novom guvernericom, s mandatom od godinu dana, kako je kod Lionsa uobičajeno, imenovana je Sanja Paprenjak. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno