Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

“Ugledna poduzetnica” vozila pod utjecajem kokaina? “Gledala je k’o iz tuđe glave”

26.05.2020. 11:35


Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske  proveli su protekloga vikenda preventivno-represivne akcije u prometu. Opće stanje kontroliranih vozača bilo je zadovoljavajuće, uz svega nekoliko alkoholiziranih. U maloj sredini kakav je Gospić tek se sada prepričava jedna od epizoda koju su zatekli policijski službenici u kontroli prometa.
Zbog pomalo sumnjivog pravca kretanja jednog osobnog vozila koje se pomalo „lelujavo“ puzilo cestom u večernjim satima, policajci su ga zaustavili. U vozilu je bila samo jedna srednjovječna žena čiji je odlutali pogled odavao kako nije sasvim prisebna. Ličani bi rekli „gledala je k’o iz tuđe glave“!
Preliminarnim testiranjem na droge očitana je pozitivna reakcija. Drogirana vozačica inače slovi kao „vrlo ugledna gospođa i poduzetnica iz Gospića“. Unatoč tim epitetima ovo joj nije prvi put da je bila u kontaktu s drogom.  Ovom prilikom je „ugledna Gospićanka“  kod sebe posjedovala i policiji dragovoljno predala nekoliko smotuljaka bijele praškaste materije ukupne težine 6,5 grama, karakterističnog izgleda i mirisa za drogu tipa kokain, koja je uz potvrdu o oduzimanju nedopuštenih sadržaja od nje oduzeta.
Na koncu uvijek dolazi šlag. Čim se Gospićem proširila vijest o opetovanom drogiranju gospićke poduzetnice doslovno su „eksplodirale“ društvene mreže. Većina građana osuđuju ovakvo ponašanje, prvenstveno zato što se pod utjecajem opijata mogla dogoditi prometna nesreća. Zbog društvenog i povremenog političkog  angažmana drogirane dame bilo jer i blagonaklonih tekstova na facebooku tipa „pustite je, još je mlada“ ili „pa mora se čovjek ponekad i drogirati“!
Manje su sentimentalni bili ljudi od zakona pa će protiv nje  nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.