Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Nitko neće na bazen

Autor:

25.06.2009. 22:00
Nitko neće na bazen

Foto: Zvonko KUCELIN



Nitko se nije javio na natječaj za uzimanje u najam 12 poslovnih prostora u sklopu zatvorenog bazena u Športskom centru Višnjik.
Naime, početkom prošloga tjedna uprava Športskog centra Višnjik raspisala je natječaj putem kojeg su dali u najam 10 manjih i dva veća poslovna prostora koji se nalaze u sklopu novoizgrađenog zatvorenog bazena. Početna cijena mjesečnog najma za manje poslovne prostore, čija se kvadratura kreće od 25 do 25 metara četvornih, iznosila je od 15 eura po četvornom metru. Za dva veća poslovna prostora potrebno je izdvojiti najmanje 10 eura po četvornom metru na mjesec. Inače, ukupna površina svih prostora je 860 četvornih metara, najveći od njih zauzimat će oko 350 četvornih metara, a bit će namijenjen za teretanu ili fitness klub. Za drugi poslovni prostor predviđena je mogućnost ugostiteljskog karaktera.
Direktor Športskog centra Višnjik Dino Bailo rekao nam je kako su se prema natječaju manji poslovni prostori mogli unajmiti na pet godina, a najam za veće je trebao trajati deset godina.
– Iznenađen sam ovakvim, odnosno nikakvim odazivom. Očekivali smo da će biti zainteresiranih. Danas smo imali nekoliko telefonskih poziva, ali je već bilo kasno, jer su se otvarale ponude, rekao je Bailo jučer. On je najavio kako će uskoro opet raspisati natječaj koji će plasirati u više javnih glasila na području cijele regije, tako da se nadaju da će biti više zainteresiranih. Osim toga, dodao je i mogućnost korigiranja nekih uvjeta.
I za najam poslovnih prostora u dvorani Krešimira Ćosića također je vladao slab interes. Tako se za najam BOX-ova javio samo Turisthotel, dok je prostor predviđen za kafić ostao prazan, jer nije bilo zainteresiranih za unajmljivanje tog prostora.