Poliklinika će biti gotova do 3. srpnja

Slika korisnika admin
Arif SITNICA
Upravo se radi na nabavi opreme i priprema preseljenje odjela

Dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar,  ovoga je petka sa suradnicima obišao zgradu Poliklinike, provjeravajući  odvijaju li radovi po planu, o čemu nam je nakon obilaska kazao:

-  Iz onoga što sam sada vidio mogu reći da će radovi biti završeni dogovorenim tempom predviđenim ugovorom, dakle do 3. srpnja. Upravo   radimo na nabavi opreme i započinjemo s preseljenjem odjela - kaže dr.  Karuc.

Riječ je o jednom od najvećih zadarskih projekata, čija je gradnja započela prije 30 godina i već je dočekala i ispratila mnoge ministre.  Srećom, tehnički pregled zgrade pokazao je da su instalacije u dobrom  stanju te da ovoga tjedna uprava Bolnice može računati na preseljenje,  ponajprije Odjela fizikalne medicine i rehabilitacije. To će olakšati dolazak mnogim pacijentima koji su dosad morali odlaziti na odjel u Domu  za starije osobe kod Sfinge, a ova je lokacija mnogo praktičnija mnogim  pacijentima, osobito onima koji dolaze iz sela zadarskog zaleđa.

Radovi na sanaciji Poliklinike započeli su krajem prošle godine, a radovi su povjereni tvrtki Inero iz Solina. Dovršetak Poliklinike ugovorili su  s Ministarstvom zdravlja za 7,5 milijuna kuna i, na opće zadovoljstvo i  Bolnice i Ministarstva, radove će izvesti na vrijeme. Saznajemo kako je  odobreno i 120.000 kuna za opremu odjela, koji bi trebao biti otvoren na  jesen.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika ZDPARTIZAN
Vrijeme je da se preseli fizikalna medicina... Nadam se da će biti ineke nove opreme....mislim modernije....