Gradit će se rotor vrijedan četiri milijuna kuna

Slika korisnika valentinam
NA RASKRIŽJU KOD SV. JELENE
Raskrižje kod Svete Jelene je postalo opasno nakon što se broj vozila koji svakog ljentog dana prolaze Državnom cestom D-106 povećao na preko sedam tisuća
I Pag će dobiti rotor

PAG - Kako je rekao gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, na raskrižju kod Svete Jelene izgradit će se rotor kojim će se omogućiti brži i sigirniji cestovni promet.

Raskrižje kod Svete Jelene je postalo opasno nakon što se broj vozila koji svakog ljentog dana prolaze Državnom cestom D-106 povećao na preko sedam tisuća. Državna cesta D-106 od Paškog mosta, preko Paga do Novalje ljeti je jedna od najprometnijih na jadranskim otocima. Grad Pag će pripremiti i platiti projektnu dokumentaciju, a izgradnja rotora će se financirati iz državnog proračuna. Nakon izgradnje rotora, vozači koji će dolaziti iz smjera Lokunje ili vozači koji će se u promet uključivati iz smjera Svete Jelene i Starog grada lakše će ulaziti na državnu cestu D-106 ili iz nje izlaziti. Prema programu radova, očekuje se kako će se rotor izgraditi do proljeća 2019. godine. Ukupna investicija iznosi oko četiri milijuna kuna. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno