Provaljeno u apartman i trgovinu na Bulevaru

Slika korisnika valentinam
VIŠE KRAĐA NA ZADARSKOM PODRUČJU
Jučer poslijepodne, u apartmanskom naselju u SV. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u apartmane koje koriste državljanin Njemačke i državljanka Slovačke te otuđio više tisuća kuna
Arhiva ZL
Ilustracija

U policijskom priopćenju zavedene su dvije teške krađe i dvije krađe, a u svim slučajevima protiv nepoznatih počinitelja podnijete su kaznene prijave. 

Jučer poslijepodne, u apartmanskom naselju u SV. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u apartmane koje koriste državljanin Njemačke i državljanka Slovačke te otuđio više tisuća kuna. U isto vrijeme na Bulevaru, u Ulici Ante Starčevića, provaljeno je u prodavaonicu trgovačkog društva te su ukrani mobiteli vrijedni više tisuća kuna. Policija je protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnijela kaznene prijave.

S nedjelje na ponedjeljak tijekom noći je u Ulici Frane Alfirevića ukraden skuter Baotian, vlasništvo 58-godišnjaka. Skuter je vrijedan nekoliko tisuća kuna. U nedjelju poslijepodne, u kampu u Biogradu, iz kućice 45-godišnjeg državljanina Njemačke ukradeno je desetak tisuća kuna. I u ovim slučajevima je protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)