Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Donna Vekić podržala Novaka Đokovića

26.06.2020. 13:42


I dok brojni svjetski mediji kritiziraju najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića zbog toga što se nekoliko tenisača, među kojima je i on, zarazilo koronavirusom na teniskom Adria Touru, hrvatska tenisačica Donna Vekić pružila je podršku Đokoviću.
“Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sad kad je riječ o tenisu. Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku. Još jednom, žao mi je Novaka, jer dovesti takve top igrače u Hrvatsku je zaista bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe. Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere”, objavila je Donna Vekić, koja je igrala na zadarskom turniru Adria Toura.
Također, nakon prvog testa na covid-19 koji je pokazao da je Donna negativna, danas su stigli rezultati drugog testa koji je još jednom potvrdio da Donna Vekić nema koronavirus, priopćila je u petak njena predstavnica za javnost.