Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Mladić nakon prometne nesreće odšetao, pao i utopio se

Autor: Suzana Bandić

25.07.2009. 22:00
Mladić nakon prometne nesreće odšetao, pao i utopio se

Foto: Vedran SITNICA



Beživotno tijelo mladića pronađeno je u plićaku svega kilometar dalje od mjesta gdje se zbog neprilagođene brzine svojim “audijem A4” prevrnuo na bok
U moru u Zukvama kod Vrsi, u nedjelju oko deset sati, pronađeno je tijelo 20-godišnjeg Mišela Maraša kako beživotno pluta na površini. Primijetili su ga kupači koji su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć. Nesretni je mladić skončao u moru na svega 1.300 metara udaljenosti od mjesta gdje je pet sati ranije doživio prometnu nesreću.
Policiji je trebalo nekoliko sati da slučaj prometne nesreće i utopljenog mladića poveže. Oni su, naime, najprije dobili dojavu o prometnoj nesreći u mjestu Zukve kod Vrsi u nedjelju oko 5 sati. Dolaskom na mjesto događaja zatekli su napušten i na bok prevrnut automobil marke “audi A4”. Očevidom je utvrđeno kako je do slijetanja došlo uslijed neprilagođene brzine stanju kolnika zbog čega je mladi vozač izgubio kontrolu nad upravljačem i sletio s ceste. Od vikendaša iz obližnjih kuća saznali su kako je vozač nakon nesreće odšetao na obalu.
Druga dojava uslijedila je oko deset sati kad su kupači policiji prijavili pronalazak utopljenika u plićaku plaže Zukve.
Točan uzrok mladićeve smrti znat će se danas nakon obdukcije.
Neslužbeno doznajemo kako na tijelu nesretnog mladića nisu pronađene vidljive ozljede, ali da je uslijed prevrtanja zadobio povrede unutarnjih organa što je prouzročilo unutarnje krvarenje. Stoga se pretpostavlja da je u stanju šoka nakon nesreće odšetao na plažu i u hodu se samo srušio, te pao u plićak gdje su ga kupači u nedjelju ujutro i pronašli.