Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

TBF u Ledani: Odlična atmosfera, da je barem potrajalo duže

25.07.2012. 22:00
TBF u Ledani: Odlična atmosfera, da je barem potrajalo duže


Vrlo dobar koncert, iako kraći nego obično, održali su splitski genijalci The Beat Fleat u sinoć u lounge baru Ledana.
Atmosfera je bila odlična, publika je pjevala s njima i moglo se vidjeti da je i posljednji album “Pistaccio Metallic” uspješno apsolviran, no vrućina je ipak bila presudna te mnoge od pjesama koje su dio standardnog koncertnog repertoara nisu izvedene. Koncert su otvorili s odličnom pjesmom “Tragični junak”, a tijekom cijelog koncerta redale su se “Đita”, “Genije”, “Smak svita”, “Guzice i sise”.
Vrlo dobra reakcija publike bila je na novi singl “Pozitivan stav”, ali i prijašnje singlove “Mater” i “Veseljko”, no šteta je što nisu izvedene brojne pjesme na koje smo navikli, recimo “Nostalgična”, “Papilova”, “Fantastična”, “Šareni artikl” i još neke. Za bis su ostavili odličnu “Splitsko stanje uma”, a na uporne pozive publike koja se dobro zabavljala nisu se više vraćali.
Unatoč tome što je koncert bio kraći od očekivanog, TBF je još jednom isporučio vrlo dobru zabavu, a i sami su se zabavljali na pozornici. Mladen se cijelo vrijeme zafrkavaos publikom u prvim redovima, dok je Saša Antić tijekom cijelog koncerta bacao doskočice poput “Mrzim štrumfove”, a na pjesmi “Lud za njom” uhvatio je i granu drveta koja se nalazila iznad Mladena i ljuljao je, dajući tako posebnu atmosferu.
Unatoč dobroj atmosferi, dio publike ipak i nije bio prezadovoljan. Naime, oni koji su stajali dalje od pozornice zbog niske bine nisu mogli vidjeti gotovo ništa.