Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Uhićen muškarac koji je krao milodar iz crkve

26.07.2019. 07:24
Uhićen muškarac koji je krao milodar iz crkve


Policijski službenici Policijske postaje Obrovac i Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je tijekom mjeseca ožujka u Zelengradu ( Obrovac) provalio u crkvu, odakle je otuđio novac – milodar. Također ga se sumnjiči da je početkom mjeseca svibnja u Bjelini (Benkovac), pokušao provaliti u crkvu.
Kriminalističko istraživanje je provedeno u suradnji s PU šibensko-kninskom, te je 56-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog teških krađa predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u utorak ( 23. srpnja) u Ninu provalio u ugostiteljski objekt 42-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio novac.
Protiv 22-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.
Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijevaru.
Naime, krajem prošle godine 30-godišnjak je putem oglasa naručio i platio mobitel, kojeg mu 32-godišnjak do danas nije isporučio.
Protiv 32-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog prijevare.
Sa srijede na četvrtak u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
Jučer poslijepodne u Maslenici, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 37-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
Jučer tijekom dana u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 30-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
Jučer je na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati počinitelj provalio u stan 29-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
Jučer je u ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati počinitelj provalio u vozilo/kamper u vlasništvu 39-godišnjeg državljanina Irana, odakle je otuđio novac, fotoaparat, naočale i dr. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
Jučer tijekom dana u Polači, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
U srijedu poslijepodne u Ninu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 31-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
U srijedu poslijepodne u Jasenicama, na odmorištu A1, nepoznati počinitelj je iz vozila (D) u vlasništvu 52-godišnjeg njemačkog državljanina otuđio torbicu s dva mobitela, novcem, dokumentima i dr. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
Prekjučer poslijepodne na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 30-godišnjeg državljanina Slovačke. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.