Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Za vožnju od aerodroma do Zadra platile 900 kuna!

26.07.2019. 11:39
Za vožnju od aerodroma do Zadra platile 900 kuna!


Ovo što smo jutros doživjeli teško mi je za povjerovati! Naime, jutros su nam došle tri mlade turistkinje koje su se dovezle taksijem od Zračne luke Zemunik do grada za 900 kuna! Nažalost, se ne sjećaju kojom taksi službom su došle, a taksist im nije izdao račun pa ga ne možemo naći, ali ovo je nečuveno i ne mogu vjerovati da im se to dogodilo, rekao nam je jučer vidno uznemiren Zadranin koji se bavi iznajmljivanjem apartmana turistima. Tvrdi da je ovo bezobrazluk koji je prešao sve granice.
– Djevojke su jutros sletjele na Zemunik i sjele su u prvi taksi koji im je bio na raspolaganju te nisu ni gledale tko ih je vozio. Čuli smo se kad su već bile u vožnji i nakon što su došle i platile, upitao sam ih koliko su platile vožnju. Zanimalo me jer sam bivši pomorac te imam iskustva s cijenama taksi prijevoza. Kad su mi rekle da su vožnju od nešto više od 10-ak kilometara platile 900 kuna nisam mogao vjerovati. Par puta sam pitao jesu li sigurne da je 900 kuna, a ne 90, ali nisu pogriješile, rekao je Zadranin.
Dodao je kako su djevojke, za usporedbu, povratnu avionsku kartu od Berlina do Zadra Ryanairom platile 160 eura!
– Provjerio sam u jednoj taksi službi koju i inače koristimo koliko bi bila njihova tarifa te su mi rekli da oni naplaćuju oko 130 kuna vožnju do aerodroma, dodao je Zadranin istaknuvši da se ovakvim načinom "deranja" gostiju baca sjena na sve ostale taksiste koji pošteno zarađuju za kruh.