Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Party na jedinstvenom plesnom podiju

25.08.2010. 22:00
Party na jedinstvenom  plesnom podiju


I ovoga petka na Pozdravu Suncu održat će se Silent Party sneaking in… The Greeting to the Sun. Jedinstvena domaća inovacija “tihi” party održava se u sklopu Feštica petkom, a omogućili su je Grad Zadar i Turistička zajednica Zadra u parku na rivi u neposrednoj blizini instalacija Morske orgulje i Pozdrav Suncu. Party počinje u 21 sat, a trajat će do 2 ujutro.
– Gosti će na slušalicama moći birati tri različite vrste glazbe i plesati na najljepšem plesnom podiju u Hrvatskoj na otvorenom. Obzirom da je domet bežičnih slušalica na toj lokaciji oko 100 m, LED lampice na slušalicama i LED rasvjeta na instalaciji Pozdrav Suncu stvorit će nezaboravan audio-vizualni doživljaj za sve koji se odluče plesati s nama, kazao je organizator Denis Kleva.
Uz depozit osobnog dokumenta, slušalice će se moći iznajmiti po cijeni od 30 kn za dva sata, odnosno 50 kn za cijelu noć, u pretprodaji u Dallas music shopu, Agenciji Miatours i Kampu Borik cijena je 40 kuna. Ovaj petak za DJ pultovima nalaze se Marco i Vito Q iz M-sounda na crvenom house i zelenom tech-house kanalu te Junkhead na plavom rock kanalu.