Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Mikulićeva premijera

25.08.2011. 22:00
Mikulićeva premijera


Po pravom “pasjem vremenu” bolje se snašla  momčad iz Zagreba koja je  imali više motivacije i volje  za igrom od domaće  momčadi, kojoj je to bila  treća pripremna utakmica.  Na klupi Biograda prvi put  u ulozi trenera bio je Zoran  Mikulić, nekadašnji istaknuti reprezentativac, te u  novije vrijeme trener Zadra,  Olimpije iz Vodica i Splita.  Iako je u ovoj utakmici  Mikulić rotirao i tražio najbolje što može, vidljivo je da  momčad još nije uigrana i  da se još traže prva sedmorica. Na utakmici su se  prvi put pojavila i dva nova  igrača iz Olimpije, Protega i  Abramović koji će, budu li  trenirali, biti prava pojačanja. Početak utakmice  obilježila je dominacija drugoligaške momčadi iz Dubrave koja je, za razliku od  domaćina, realizirala svoje  zicere. Kada se kaže da je  Biograd prvi gol postigao u  9. minuti sve je jasno, a  rezultat je to nediscipliniranosti u igri i mnogobrojnih tehničkih pogrešaka.  Početak drugog poluvremena bio je repriza prvog, a  kod rezultata 13:11 za Biograd ZG Dubrava je napravila seriju i preokrenula  rezultat na 14:17. U završnici igra se “gol za gol” i  posljednjih tri minute kod  rezultata 26:26 Dubrava postiže dva pogotka zaredom  za zasluženu pobjedu. Treneru Mikuliću ostalo je vrlo  malo vremena za sagledati  stanje momčadi, ali i brzo  posložiti momčad. Naime,  ostalo je tek nešto više od  15 dana do prve službene  utakmice na gostovanju  protiv Senja, momčadi koja  ima deset puta veći proračun od Biograda, ali i  ambicija za ulazak u elitni  rukometni razred pa će Biogradu biti jako teško u toj  utakmici.


BIOGRAD – ZG DUBRAVA 26 (9): 28(10)


BIOGRAD NA MORU – Školska sportska dvorana. Gledatelja 50.  Sudac: Antun Bakija (Biograd na Moru).
BIOGRAD: Tomić, Cota, Knežević, Abramović, Protega 2, Duvnjak  2, Buovac 2, Markić 6, Zorica 1, Troskot 1, Punoš 4, Brkljača 5,  Petrović, Katuša, Sakić 3, Raspović. Trener: Zoran Mikulić
ZG DUBRAVA: Smolković, Bojmić 5, Škrlec, Šimatović, Aladenić 4,  Miolović 4, Tukač 2, Maras 6, Rodić 1, Kušan 1, Milar 2, Borac 2,  Sabolevski, Kolar, Horvat, Anzulović. Trener: Tomislav Varga.
Isključenja: Biograd 10 min; ZG Dubrava -.
Sedmerci: Biograd 1 (1); Dubrava 2 (4)