Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Jesen zakucala na mala vrata

Autor: Mare ([email protected])

25.08.2012. 22:00


Znala sam da će prije sneverat nego će se riješit ključno pitanje sezone kiselih krastavaca – hoće li mali Modrić potpisati ili neće za Real. Prije će Kroejša i službeno objavit bankrot nego će se to riješiti. Imam filing da bih skupila na fejsu milijun lajkova u po ure kad bih pitala kome je dopizdila priča o transferu najvrjednijih nogu na Balkanu.
Probala sam doznati po čemu netko vrijedi 35 ili 45 milijuna funti, dolara, eura ili čega li već ne, ali nitko mi nije dao suvisli odgovor. Jer, ima sigurno boljih i jačih, onih koji su dali više golova od njega, ali nitko ne zna točno objasniti. Čak mi je i jedan uvaženi nogometni znalac to objasnio otprilike ovako:
– Mali Modrić vridi onoliko koliko su spremni za njega dati. A ako je netko spreman dati 40 milijuna funti, onda znači da vridi toliko.
Ni nakon toga mi opet ništa nije bilo jasnije, ali votever, samo neka više završi. Jer ne da iskače iz paštete, nego me je strah i bocu jogurta otvoriti.
Druga po redu najmrža vijest mi je ona što se događa na Zrću. Pohotne plesačice i partijanerice u ovom klubu, pa ne nego u onom, i tako iz dana u dan. Seks, cice i guzice, isforsirano ‘predobronamjegledajtnas’ mi je počelo već odavno dizati živac. Ne bi da se jedino na Zrću ima gdje izaći i proveseliti. A tih oboljelih od nejebice i zvizdopatnika ne samo da ima tamo nego na svakome kantunu. Dosta je prošetati po gradu, susjednom portunu…
Kaže jedan moj prijatelj da tko pita, taj nema što izgubiti. I dobra mu je logika, jer na sto, bar mu ih je pet dalo. Još kad uleti da neće naplatiti ni materijal ni ruke…
Evo je napokon zahladilo, hvalim te Bože!!! Sad će horda turista što bezglavo manita po gradu mahnito pokupit kufere i vratit se ekspresno odakle su došli. Pa ćemo opet za najviše tjedan dana uletit u predjesensku kolotečinu i vratiti život u normalu. Ko je jamija – jamija je. Sa i bez reda klapske pisme, red pljeskavica i ćevapa. A pica katovi će u povijest do sljedećeg lita. Napokon ću se moći kao čovjek, odosno žena, prošetati gradom.
Mare ([email protected])