Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Večerašnje projekcije zbog kiše preseljene na druge lokacije

Autor: Valentina Pletikosić

25.08.2012. 22:00
Večerašnje projekcije zbog kiše preseljene na druge lokacije


Zbog kiše koja u Zadru pada od 16 sati, organizatori 3. Avvantura Festivala Filmforum Zadar javljaju kako su morali promjeniti lokacije večerašnjih projekcija. Promjene u satnici nema, ali će zato umjesto na Forumu u Arsenalu u 20.45 sati biti prikazan kratki film “Mementorium”, zadarskog redatelja Erika Lončara, potom slijedi film iz glavnog programa “Alois Nebel”, u režiji Tomasa Lunaka, u 22.45 sati prikazuje se kratki film “Punched”, a nakon njega slijedi film iz glavnog programa “Off the White Lies”, izraelske redateljice Maye Kenig.
Filmovi iz programa 1st and 2nd Film, koji se prikazuju na Poljani Šime Budinića, večeras će preseliti u novu zgradu Kazališta lutaka Zadar. U 20.45 sati prikazuje se “The Mole”, u režiji Rafaela Lewandowskog, u 22.45 sati “101”, a nakon tog kratkog filma Luisa Minarra slijedi projekcija “Finisterrae”, u režiji Sergia Caballera.
Nažalost, Antonionijev “La notte” i Tatijev “Playtime”, koji su u sklopu programa “Klasici na Jadranu” trebali biti prikazani na Trgu 5 bunara, za večeras su otkazani, ali organizatori poručuju kako će tijekom festivalskog tjedna biti naknadno prikazani.
Što se ulaznica tiče, njih možete (maksimalno dvije po osobi) preuzeti od 6 sati na današnjim privremenim lokacijama, ali volonteri festivala ipak će biti na raspolaganju u šatoru na Forumu za sve one koji ne znaju za izmjene te ih upućivati na nove lokacije.