Za Zadar kuhaju Silvijana Dražović i Marica Krstić

Slika korisnika valentinam
Peta sezona showa 3,2,1 - kuhaj!
Inače, RTL-ov show vodi još jedna Zadranka, sa zagrebačkom adresom, Doris Pinčić Rogoznica
Kreativni duo - Silvijana i Marica

Počelo je snimanje nove sezone showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" Kao i dosad, za deset radnih jedinica deset je novih vrlo zanimljivih parova natjecatelja. Među stotinama prijavljenih, na malim ekranima gledat ćete prijatelje, očeve i sinove, braće i sestre, bake i unuke, te supružnike koji dolaze iz različitih krajeva Hrvatske. Osim Zagrepčana, ove jeseni vidjet ćemo kako kuhaju Brođani, Županjci, Siščani, Daruvarčani, Riječani, ali i Zadrani.

Tako će boje Zadra braniti Silvijana Dražović (67), profesorica jezika, turistički vodič i slikarica te Marica Krstić (51), nezaposlena tekstilna dizajnerica.

Marica i Silvijana prijateljice su već dugi niz godina i dijele mnoge zajedničke interese. Obje su veoma kreativne, bave se dizajnom odjeće, a osim toga, dijele i strastvenu ljubav prema kuhinji. Zajedno su sudjelovale i u kulinarskoj emisiji "Večera za 5" u kojoj je tjednu pobjedu odnijela upravo Silvijana. Obožavaju i prate sve kulinarske emisije pa su se odlučile prijaviti u "Tri, dva, jedan – kuhaj!" i naravno da očekuju pobjedu.

Inače, RTL-ov show vodi još jedna Zadranka, sa zagrebačkom adresom, Doris Pinčić Rogoznica, a ove sezone u žiriju su kuhari Tomislav Špiček i Mate Janković te Mateja Domitrović, urednica "Dobre hrane".

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)